Sponsoren

“Wat waren wij zonder onze sponsoren?” verzuchten wij jaarlijks binnen Zang Edam. Vooral tijdens onderhandelingen met solisten, muzikanten en de kerk. Gelukkig weten we ons verzekerd van een trouwe en zelfs groeiende groep ondernemingen en particulieren die de klassieke zangcultuur een warm hart toedragen. Wij heten u dan ook graag van harte welkom bij onze concerten en andere activiteiten.

 

plattegrondAls sponsor beschikt u over de beste plaatsen in de Grote Kerk (zie plattegrond). Daarnaast ontvangen wij u feestelijk vóór aanvang en in de pauze van het concert in de speciale VIP-ruimte achterin de kerk met een versnapering. Wij vermelden graag uw logo op onze website, op de flyers en in het programmaboekje. Op de site kan een doorklik naar uw website worden gemaakt.

 

Sponsoring is ook een uitstekende manier om uw relaties te fêteren, public relations bij uitstek. Uw eventuele gasten genieten vanzelfsprekend van hetzelfde voorkeurspakket, zodat u samen met hen optimaal kunt genieten van het concert. Het aantal plaatsen is afhankelijk van uw bijdrage en wordt in samenspraak met onderstaande ambassadeur afgesproken. Ook voor nadere informatie over uw mogelijkheden en specifieke wensen kunt u met haar contact opnemen.

 

Bij voorbaat dank, namens het bestuur van Zang Edam

 

Edith Riemersma - zangedam@edithriemersma.nl - Tel. 06 53832916