NIEUWS

31-12-2023

ZING MEE IN DIE SCHÖPFUNG!

Op 10 december jl. gaf Zang Edam de aftrap voor de viering van het 140-jarig bestaan met een bijzonder succesvol concert in de RK Nicolaaskerk. Voor een volledig uitverkochte kerk werden drie Coronation Anthems van Händel en het Gloria van Vivaldi uitgevoerd. Een aantal belangstellenden moest zelfs teleurgesteld naar huis, omdat er geen plaats meer was.

Meteen na dit prachtige concert is het koor begonnen aan de repetities voor het grote jubileumconcert op 8 juni. Voor die zaterdagavond wordt Die Schöpfung van Joseph Haydn ingestudeerd. Ook dit belooft een prachtig concert te worden, deze keer in de Grote Kerk.

En het goede nieuws voor geïnteresseerde zangers is: Zang Edam heeft plaats voor nieuwe leden in alle stemgroepen. Uiteraard is het begin van de repetitieperiode het ideale moment om in te stappen, ook als je het stuk al eens eerder gezongen hebt. Op de home-pagina van deze site vind je een knop voor meer informatie over het lidmaatschap en onderaan deze pagina staan de contactgegevens voor als je je meteen wilt opgeven. Wees welkom bij Zang Edam!